„Като две капки вода“

Маги Халваджиян и Хилда Казасян отново ще се впуснат в предизвикателството „Като две капки вода”, където ще коментират изпълненията на новите осем участници в шоуто от март по Нова. До тях ще застанат още двама членове на журито, чиито имена зрителите ще научат скоро.

Вторият сезон на шоуто ще представи невиждани досега у нас трансформации, чрез които атрактивните участници „пътуват във времето” и влизат в ролята на изпълнители от миналия век до наши дни. Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян обещава интересен кастинг и личности, които има с какво да изненадат феновете и да бъдат „Като две капки вода”.

По-бляскава и голяма сцена в новия „дом” на продуцентите от Global Films ще приюти втория сезон на шоуто. Познатата форма на Мики Маус на сцената ще стане арена на запомнящи се роли. Асансьорът, който преобразяваше участниците за изпълненията им и беше кошмарът на Мария Игнатова, както и ролетката, която поставяше предизвикателствата за всеки следващ епизод, отново ще имат основно място в шоуто. Кои ще бъдат участниците и новите членове на журито зрителите ще разберат скоро по Нова.

HILDA KAZASYAN 2017 © ALL RIGHTS RESERVED
Web design by Krea Graphics